Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
Perfektně vyhovuje pro hru na baskytaru v menších sálech i na domácí zkoušení.
ok
Super, presne naplnil ocekavani.
- Spokojenost
Super
- Dobré rozměry
- Dálkové ovládání
- Slabý výkon
Mám teď kabriolet, takže po letech s pasivním 12" sw jsem musel zvolit nějaký aktivní, malý 8" a za rozumnou cenu, ale je to slabota ty basy. Určitě nemůžu doporučit, pokud máte prostor a peníze, určitě jít do většího a silnějšího, dražšího
- Přesně pro daný typ vozidla, perfektní návod na montáž, není zapotřebí nic upravovat.
- Velká nevýhoda je, že zesilovač nelze nastavit pro jednotlivé repro a Subwooferu. Trochu ztrácí smysl instalace Subwooferu
- malé rozměry
- velmi dobrý zvuk
- dálkové ovládání
- veškerá potřebná kabeláž v balení
Za málo peněz, hafo hodně muziky.
- Hraje dost nahlas i při poloviční hlasitosti
- Přijemné měkké basy
- Ovladač v balení
- Kompaktní velikost
- Příliš tenké napajecí kabely bež možnosti jednoduše nahradit silnějšími
- Nedostatečná ochrana reproduktoru
Skvělý kompaktní subwoofer, který příjmeně překvapil svým výkonem a zvukovým projevem. Skvěle zvládá jak měkké tak i trvdší basy (podle stylu hudby, pop, metal apod.).
V menším hatchbacku je kolikrát i polovičky hlasitost příliš hlasitá u elektrikonické hudby, takže rezerva tam je pomerně velká.
I bez ohledu na cenu hraje výborně i pro lehce náročnější posluchatele.
- velmi silné basy
- Jednoduché zapojení
- Automatický rozsah vstupu HI-input / LOW-input
- Masivní konstrukce - váha 5kg
- Basuje opravdu dost
- Nemá bassrefex. ozvučnici. Ale je to tak z výroby a asi k tomu mají důvod.
Basuje opravdu dost, na max výkon se to nedá poslouchat, přebije ostatní zvukové složky hudby. = Na rádiu sundat basy aby se vytáhly středy a výšky do čista, o basy se postará SW a je z toho krásný plný zvuk.
zatím se zahořuje, ale bassy duní celým vozem.
- výkonný zesilovač s nízkým zkreslením
- ve skutečnosti vypadá lépe než na fotkách
- velikost tak akorát
- Sedl do auta naprosto přesně
- Moc hezký design
- Zvuk i kvalita výrobku je skvělá
- reproduktor vydá opravdu velký výkon, zvuk je kvalitní, basy výborné, zapojení bylo celkem snadné
- o ničem zatím nevím
kvalitní reproduktor se slušným výkonem a za příznivou cenu
- NA TO JAK JSOU MALÉ REPRODUKUJÍ VĚROHODNÉ NÍZKÉ KMITOČTY
- IDEÁLNÍ DO VOZIDLA
- DVOJITÁ CÍVKA 2 X 2 OHMY PRO VARIABILITU
- V BALENÍ JSEM NALEZL I PROPOJOVACÍ KONEKTOR
- ÚDÁVANÝ VÝKON 100 /200 W odpovídá
- SLABÝ PLECHOVÝ KOŠ
Velice mně příjemně překvapily, jak tak malé reproduktory za malý peníz hrají nízké kmitočty a s docela vysokým zatížením 100w. Jediná škoda, že výrobce použil slabý plechový koš, při tlakově litém by reprodukoval mnohem lépe.
- má skvělý zvuk i moc pěkné basy
- skvělá kvalita
- zapojení je opravdu jednoduché
- pasuje mi do auta
kvaltiní reproduktor za dobrou cenu
- Hraje výborně,spokojenost. Malé rozměry. Mám ho v Hondě Crx Del Sol a vejde se do kufru i když je tam střecha a to jsem potřeboval.
- Nic.