Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- Ve 12l uzavrene ozvucnici hraje naprosto bezproblemu. Naprosto dostacujici vykon.
- Nemam co vytknout
Subwoofer je osazeny v doma delane uzavrene bocnici s objemem 12L ( Az pak jsem zjistil ze se to da koupit: http://www.ahifi.cz... ). Je v Octavia II misto leve kapsy tak aby neomezoval prostor kufru. Presto ze vyrobce doporucuje 20l ozvucnici hraje tento sub. velmi dobre.
Mam ho zapojeny pres Hi/Lo adpater ze zadnich repro na standartnim OII radiu Stream, zesilovac je carpower hpb-602.
Subwooferu je oproti seriovym repro o dost vykonejsi a ma tudiz dostatecnou vykonovou rezervu.
Bassy mam na radiu -4, zesileni na zesilovaci je na cca 3/4, bass eq na cca 1/5 a je to plne dostacujici s tim ze mam rezervu primo na radiu.
Tuto sestavu mohu doporucit pokud nekdo nechce investovat do jineho radia a i presto si chce vylepsit bassy. Vse funguje naprosto bez problemove a zadni repro zustava zapojeno. jen je jeste vyvedena kabelaz k Hi/Lo adapteru.
- výkon
- rozměry
- aktivní SW = velmi jednoduchá instalace
- kabely- ale to snad není problém dokoupit
Chtěl jsem do auta dobrý bassy, ale né aby mě z toho po minutě začla bolet hlava. Jsem spokojený jak to hraje a sedačky vibrují i za tu nízkou cenu.
PECKA
Za tu cenu je to sakra dobrý, už ho mám dva roky a jsem na prosto spokojený :))
- Pěkný a rozměrově velmi přívětivý set
- Nízká cena
- Velmi slušně hraje
- V balení kompletní montážní materiál
- Absence českého návodu
- Atipický připojovací terminál do něhož se nepodařilo sehnat konektor
Za cenu kterou set stojí je to výborná volba
- Výkon
- Značka
- Zvuk
- Dobré,čisté a silné basy
- Dobré připojení kabelů přes převlečnou matici
- Necestuje po autě a nezabírá místo
- V balení kurty na uchycení a návod jak správně ninstalovat
- Hmotnost
Dostačující Subwoofer i pro náročné uživatele
- neobvyklost
O.K.
- malý objem a rozměry, slušná bassová složka
- kvalita
Mám rád kvalitní hudbu
- Vypadá skvěle, hraje taky skvěle a rozměrově je tak akorát
- V určitých frekvencích trochu hučí, musim vychytat a doladit zesik
Za ty prachy nejlepší volba
ČISTÝ BASS, kvalitní zpracování, příjemný materiál, skladnost.
- Je to opravdu mazec tento komplet jsem koupil a nemá to chybu
Neslyšel jsem nic tak hlučného a to se okolo toho motám už nějaký ten pátek.Pokut chcete masáž celého těla vřele doporučuji za tu cenu nemá chybu.
- Krásně zesílí basy, které obyč repro nedokáže, dobrý výkon a krásně duní a má i dálkové ovladání, což je hodně praktické. Je nízký, tak se vejde všude.
Jsem s ním spokojen
pecka
- výkon
- kvalitní zvuk
doporučil bych všem co hledají cena/výkon....
hodně muziky za málo peněz
- Na svou cenu a výkon hraje dobře
- pouze podezřele nižší váha oproti parametry podobnému kusu co mi dosloužil
zatím múžu jen doporučit
- hraje krásně za málo peněz hodně bassu :)
- poměrně velká bedna, nato že to je do kufru zabere mi 50% kufru :D ve Felicii
levne fajne dokonale nic vic ktomu nemohu dodat
- možnost připojení z ext. výstupu rádia, nebo signálem z repro dostatečný RMS výkon
- opravdu velmi slušný a hluboký bass na velikost subwooferu výborný poměr cena / výkon
- přivítal bych hustší žebrování - ochranu reproduktoru, možnost zničení v kufru vozidla - používám v kombi, dále pak zapojení přívodního kabelu na šroubovací svorky, pro snažší demontáž
pokud nechcete laborovat s výměnou reproduktorů ve voze, s montáží vyhybek, potýkat se s vytlumením ozvučnic a rezonancemi a to vše následně s větším, či menším úspěchem, pak je tento výrobek pro vás opravdu radikálním řešením! Výhodou je jednoduché zapojení, případná snadná demontáž, je velmi stabilní, přesto jsem ho připevnil "suchými zipy" k zadní části sedačky, z mého pohledu pro obyčejného uživatele se zkušenostmi z podobným zařízením naprosto vyhovující.
- Pěkný design
- Vysoký výkon 300Watt RMS
- 12" basový měnič
- Popruhy pro uchycení
- Výborné basy
- Za tu cenu opravdu nic
Za tu cenu jsem nečekal moc, ale po přečtení rezenzí jsou ho zakoupil a jsem velice spokojený, můj Passat B6 se otřása jak jsem chtěl. Je potřeba koupit kvalitní napajecí kabely aspon 10mm průřez.