Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- Silné basy
- velice pekné zpracování
- možnost nastavení
- čistý zvuk
- Nic sem nenašel
Jsem maximálně spokojen. Výkon je daleko nad mím očekáváním. Mám Renaulta Grand Espace a výborně oyvučí i takto velké auto. Doporučuji!!!!
- Vynikající zvuk
- Super Výkon
- Rozměry
- Není potřeba zesilovač
- Kvalita
- Nepotřebuje mnoho místa
- Nejsou kabely
Hraje opravdu perfektně . Hodí se díky své velikosti i do menších vozidel. Cena je výšší, ale za kvalitu si prostě musíte zaplatit. Doporučují všem !
perfektní
- nejlepší subwoofer jaký jsem kdy měl!
tento subwoofer hraje lépe než by se mohlo zdát a na 350 watů udělá pořádný rachot. přeřvávám s tím 600 waty (neznačkový samozřejmě)
- za malo penez hodne muziky
mohu doporucit vsem
Nejni aktivní ,je potřeba koupit zesík,je to jednou ventilovanej bandpassovej subwoofer podřadné značky který bych nedopotučoval nikomu , pokud si chcete vylepšit audio raději si přišetřete ;-)
- dobra cena
- mala bedna hlavne uzavrena pokud nekdo chce lepsi zvuk a basi bylo by za tu enu JBL
dobre
Reakce obchodu prohifi.cz
Dobrý den, máme vyzkoušenou spoustu subwooferů a tento box patří v dané ceně určitě k tomu nejlepšímu - dle mého názoru určitě kvalitnější než JBL ve stejné cenové kategorii.
Jde-li o uzavřenou ozvučnici, jde o osobní preference. Bassreflexová ozvučnice hraje trošku hlasitěji, ale díky konstrukci s menší přesností. Uzavřená ozvučnice umí zahrát rychlé přesné basy, navíc hlubší frekvence než bassreflexová.
Velikost ozvučnice rovněž není rozhodujícím kritériem pro výsledný zvuk.
Výsledný zvuk subwooferu ale VELMI ovlivňuje zesilovač, na který je připojen. Pokud nejste se zvukem spokojen, viděl bych určitě problém v zesilovači. Jestli chcete, napiště mi na email a pokusíme se pomoci, protože z tohoto subwooferu jsou zákazníci ve většině případů velmi mile překvapeni, co umí.
Za prohifi.cz s pozdravem Milan Rychtr
- funguji perfektne jen by to chtelo vetsi citlivost ale jinak spokojenost
- je za potreby hodne silny zesik tak ze kdyz clovek koupi neco slabsiho a dobry zesik tak to zahraje lepe
dobry muzika za dobrou cen
- výborné basy
- malá ozvučnice
dopuručuji
- luxusní zvuk
mohu jen doporučit tento basák zabudoval jsem ho do auta a super zvuk a výkon bohatě stačí
- design
Pardon ale už jsem měl něco málo subwooferů v autě, dnes se mi dostalo do rukou toto a musím říct, že 4 tisíce, bych do toho v životě nevrazil, reproduktor co váží tak kilo, má malý magnet, snese prd výkonu, jeho basy nejsou dostačující, jsou slabé a hlavně ten zabudovaný zesilovač je opravdu málo výkoný. Tenhle výrobek má cenu max tak 2 tisíc. Lidé kteří jsou spokojení, asi neměli v autě nic lepšího. Pro začátečníka to asi může stačit, ale cena je opravdu přemrštěná.
doporučuji všem
- super výkon za ty peníze
vibruje mi i spz takže výkon to má řádný...
Pro klasické hraní je super
- nízká cena výborná citlivost slušný výkon
- za tu cenu bych žádné proti neviděl
poměr cena výkon paráda doporučuji
- Aktivni
- jednoduche zapojeni
- slusny vykon
za slusne penize docela velky vykon
- velký xmax
- super tlak
- provedení
- výkon
- čisté basy
- nevím
určitě bych doporučil, je to v dané kategorii určitě nejlepší woofer i lepší, než o pár stovek dražší magnaty
- Pro mě naprosto perfektní hraje výborně za tu cenu :)
- Nic :)
zakoupil jsem si tento subwoofer i ze zesilovačem magnat a kabely jako celou sadu a opravdu sem spokojen hraje to výborně všem doporučuji za tu cenu :) Maximální spokojenost ;)
- Kvalitní zvuk
- Konektory by mohly být lépe umístěny, aby nebyly vidět. Z boku je to dost neestetické. Kdyby výrobce všechny konektory umístil na zadní část subwooferu, kabely by nebyly vidět a rozhodně by to vypadalo lépe.
Prodejce by mohl u tohoto produktu doplnit informaci, jaký doplněk je třeba zakoupit aby subwoofer fungoval i s autorádiem , které má pouze jeden výstup na subwoofer.
Jinak jsem naprosto s tímto výrobkem spokojený.
Moje volba tohoto produktu byla výkon, vzhled a před koupí možnost poslechu v autě u kamaráda.
Patří mezi dražší výrobky ale koupě se rozhodně vyplatí.
Cena rozhodně odpovídá kvalitě.
- výkon, cena, kvalita
Za málo peněz hodně muziky :-)