Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- Kvalita zpracování
- Slušný zvuk který rozvibruje i venkovní zrcátka
- Poměr cena - výkon
- Slabá kabeláž v základním balení
Kvalitní subwoofer za slušné peníze. Má výborný zvukoví projev a plynulé nastavení hlasitosti a hloubky basů. Nikde nic nechrastí a nevybruje. Jediné chyby které jsem si všiml byla kabeláž co je v balení u subwooferu, tato kabeláž je slabá a nekvalitní, na stejné úrovni je i pojistka. Proto doporučuji koupit kvalitnější pozlacenou a silnější kabeláž s větší pojistkou (cena za takovouto kabeláž cca 550 Kč)
perfektni hraje skvele + carpower 750W
- Suprově nastavenej reproduktor vynikající citlivost a zaroven i velký výkon
- doporučení pro ozvučnice jen technické udaje, strohé a v angličtině
fakt dobrý reproduktor díky citlivosti hraje i na slabší zesilovače a zarověn poskytuje i velký výkon
- Kvalitní provedení a ,,dobrá muzika" za velmi přijatelnou cenu.
- Paradni set ! Hraje velmi slusne.....
- Super cena.
- pro mali kufr "vetsi " bedna
Doporucuji tento set za tuto cenu
- Dobrá cena výrobku.
- Zatím nefunkční výrobek
Zakoupil jsem tento výrobek jako doplněk autorádia shodného výrobce.
Skvělý set v poměru cena/výkon. Doporučuju!
- nízká cena perfektní zvuk
nechápavě nejlepší výsledek při měření db na tunning srazu. za tu cenu není co dodat
- Tento set je velmi naložený....jen si k němu ještě pořídit kapacitátor a bude ještě nadupanější...Doporučuji každému kdo chce naloženou hudbu do auta.
Tento produkt jsem si vybrala na doporučení známého a nelituji...hudba je opravdu velmi kvalitní...
- V nabídce je jiný tvar subwoferu než jsem obdržel.
- supr bedna :)
doporucuji :)
- cena a značka
jsem spokojen hlavně s výkonem a citlivostí repro
- vpodstate to nezabera vela miesta a celkom slusne to hraje
jednoducha montaz,nezabera vela miesta a ma to cekom dobry zvuk
- kvalita, levné
Tento produk sem si vybral z důvodu dobré značky a tím i dobré kvality. S touto značkou už sem si prožil své a kvalita hudby je výborná doporučuji všem zákazníkum.
- funguje a hraje docela dobře
čekal sem více a lepší basy
- hraje krásně idealní na doplnění basů v autě pro ty co nechcou být slyšet ale chcou mít kvalitní poslech v autě vřele doporučuji
super produkt nedá se mu nic vytknout
- perfektni pomer cena vykon
perfektni pomer cena vykon, skvele basy
- Uz jen proto ze je to znacka kicker 100% doporucuji koupit tomu kdo chce opravdu kvalitni a silne repro (subwoofery) do auta.. mam doma pouze 12" kicker a je az neuveritelne jaky vykon dokaze zvladnout nehlede na to ze si clovek muze prepojovat civky tak aby mu to ohmove sedelo :)
- absolutne nic
je to nejlepsi subwoofer co jsem mohl kdy slyset nebo videt do auta :)
- Skvělé zvukové vlastnosti s možností regulace
- Automatické vypínání
- Rozměry
- Nenašel jsem
Ideální záležitost, už ho mám ve dvou svých vozech. Basy to nepřehání a jako doplnění běžné audioaparatury je to super, prokreslí basy (opravdu basy, ne tuc-tuc) a umožní ulevit všem ostatním reproduktorům ve voze.
- Dobrá cena.Kvalitní spracování a dobré bassy
Po obědnání a puštění kamáradům už jsem musel obědnat 2 další.Takže za málo peněz hodně muziky ;-)
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »