Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- Plně postačující výkon i pro sedan, není potřeba přidávat úrověň basů na rádiu,
- zpracování,
- dobré podání basů v celém rozsahu
- Dráty v terminálu nedrží moc jistě, je nutné je pořádně dotáhnout kleštěma
Vhodné pro dlouhodobý poslech, basy jsou čisté, nejsou zbytečně přebuzené v některých frekvencích jako u některých bassreflexových ozvučnic.
- Skvělý zvuk
- Kvalita zpracování
- Poměr cena/výkon
- Míň kvalitní terminál
Skvělý subwoofer pro nenáročné hifi stavbaře.
Za rozumnou cenu:)
- kabelas, zvuk, velikost
- navod pro lajky je horsi.
fiat punto jsem si hezky ozvucil :)
- 12" = 30cm StarBass
- za málo peněz málo muziky
Dvanáctipalec pod tisíc korun se těžko schání, takže kdo nechce do svého autohifi příliš investovat, tak je tento subwoofer jasná volba.
odzkoušel jsem od známého před nákupem, takže jsem věděl co kupuji.
výkon, kvalita a cena přijatelná.
- cena produktu
- kvalita zpracování boxu
- výkon subwooferu a akustický tlak
- design a klasický tvar boxu
- k dokonalosti mu chybí suchý zip proti klouzání v kufru avšak ten si člověk snadno přisponkuje
Subwoofer vlastním přes 3 roky a najezdil jsem s ním poměrně dost kilometrů. Svým výkonem dokáže rozbubnovat auto, až běhá spolujezdcům mráz po zádech a přitom si uchovává slušné hudební vlastnosti. Stačí mu dvoukanálový zesilovač zapojený do můstku. Slyšel jsem hrát i dražší subwoofeery, ale tenhle je v porovnání s pořizovací cenou vynikající.
Závěrem bych chtěl dodat, že žádná reprosoustava vám nebude hrát bez kvalitního autorádia. Pro pořádné výkony a kvalitu zvuku bez šumění a jiného rušení, by člověk měl volit rádio nejlépe s 3 páry výstupu koax ve 4V provedení. Za sebe mohu říct jen Pioneer !
- Je to dobrej kousek akorat to neni bassreflexova ozvucnice coz bych asi chtel jenom vytknout!!!!
Není to Bassreflex jak uvádí nabídka!!!
n
- Výkon, kvalita
Jednoduše řečeno. Kdo si chce poslechnout opravdu dobré basy není nač váhat nad koupí. Plně spokojen.
Kvalita za nízkou cenu.
- I na tak celkem malý výkon 400W mam moc dobrej zvuk.
Je to jinej zvuk
- Kompaktni rozmery nezabirajici mnoho mista v kufru.
- Pomerne dobre basy s prihlednutim na celkove rozmery a stavbu subwooferu.
- Jednoduche zapojeni a nastaveni/klasika.
- Diky konstrukci nezatlumene skrini nutne najit vhodne umistneni v kufru....
- Dale si chvilku "hrat" s hlasitosti /pokus-omyl.
Vzhledem k cene/u me bazarove jsem spokojen.
Sic to neni na basovani pro celou ulici ale pro zdurazneni basu s prehledem staci.
- skvěle vypadá a luxusně hraje
Tento produkt se mi moc líbil.
- mozno cena
- Box je s nekvalitnej drevotresky nedostatocne zlepena bedna repruduktor sa prehrieva ale co by som chel za taku cenu vsak
- dobrý výkon
- čistota zvuku
- dobrá cena
- hodně hudby za málo peněz
- žádné jsem nenašel
Při použití kvalitní kabeláže a dostatečně výkoného zesilovače dokáže tento subwoofer opravdu rozdunět vaše auto. Tento produkt mi byl doporučen na ahifi.cz, doporučuji tento obchůdek. Po monosti poslechu v Brně na prodejně jsem neváhal a zakoupil. Mohu srovnat s Blaupunktem GT( podobný udávaný výkon), ale bull byl cca 2x silnější. Je vhodný jak na rockovou, metalvou hudbu i na hip hop a elektro či trance.
- čistý zvuk
- mohutné bassy
výkon
kvalita
rychlá a jednoduchá montáž
levny produkt, slouzi dobre
- skvělé, nadmíru spokojen, nevyužitelný výkon
skvělé - vřele doporučuji
- Super,síla výkonu jde znát
Krásně masíruje zádá:-D snadné zapojení,pokud máte zesilovač výkoný pro tento buffer tak je to super
- na jeho rozmery celkem slusny jak dokaze zahrat kde ma zadunet zaduni :-)
mel sem pokazde radove petkrat silnejsi suby ale uz sem potreboval mistu v aute a tenhle prcek vcelku dokazal prekvapit
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »