Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- Super.
Náhrada orig. subwooferu KIA Sportage 2012. Drobná úprava ozvučnice. Skvělá volba.
Je to super
- Hraje skvěle v malé ozvučnici
- zvuk vs. velikost
Hraje jako o život, krásné měkké a silné basy :-).
- Fany
Za málo peněz hodně muziky
- Malý, vejde se pod sedačku, pěkně hraje v poměru k ceně , výhoda , má zvlášť ovládání , které se dá nalepit třeba vedle rádia
- Dostačující výkon pro běžného uživatele.
- Hraje výborně za tu cenu.
Vlastní ozvučnici jsem vyrobil ze smrku tl. 18mm o objemu 20l dle specifikace. Vylepeno zátěžovým filcem. Bassreflex vytištěn na 3D tiskárně, tl. 5mm 80% infill. Pro hatchback reproduktor směřuje nahoru a bassreflexový nátrubek do prostoru kufru.
- Jednoducha instalace
- Zpracovani
- Kvalita zvuku
- V baleni nebyl Cinch-Cinch kabel ale pouze kabel pro napojeni na repraky.
Pro dobarveni zvuku do auta bez bassaku idealni. Intalovano do Ford Mondeo MK3 kombi, seriove repraky + radio Pioneer mvh-s420bt. Instalace hotova behem pul hodiny, vsechno az na cinch kabel bylo soucasti baleni (obsahovalo pouze kabel pro zapojeni na primo na repraky). Po nastaveni radia velice pekny zvuk s dostatecnim dobarvenim bassu.
- hraje jak má
pro všechny co pokukují bych chtěl nenápadně oznámit ze reproduktor má 2 cívky takže 2x4 ohmy
Nemyslím, že by JBL potřeboval komentář_ je prostě super...
- Malé rozměry
- Pro začínající subwooferysty
- Zapínání přez vysokoůrovňové vstupy
- Nízká spotřeba
- V každém případě poslech hudby povznese
- Kvůli malému rozměru nelze očekávat nějaký velký akustický tlak
Doporučuji přidat nějakou kačku a koupit 30 cm pasiv + zesilovač. Investujte 5000Kč do nějakého setu a budete spokojeni.
- Kvalitní a silný subwoofer 1200W RMS
- Hezký vzhled
- 2+2 Ohmy dvě cívky celkem dobrá citlivost 88dB
- Žádná za mě není
Všichni se na něj rádi podívají ;-) dělá dobrý rozruch..
Solidní Bass bednu doporučuji udělat dle návodu stojí za to! Oproti mému předchozímu 12" Pioneer TS - W304R úplně jiné kafíčko! Kdo chce za rozumnou cenu dobrý subwoofer doporučuji všem. ;-)
- na jeho velikost, excelentní výkon
- Cena/Výkon
- Pekný čitateľný a hlboký bass v uzavretej skrini
- Je použiteľný pri tichom/kľudnom počuvání vonku
- Rockford Fostage je zaručená kvalita čo sa týka subwoofer-ov a zosilňovačou a pri výpredajovej cenách nemá nič iné zmysel kupovať.
- Idealný zvuk dosiahnete za použitia dobrého zosilňovaču s možnosťou orezania frekvencii ,pri klasickom výstupe 250hz trochu "zahuhnieva" a bass je nečitateľný.
- Pri hlasnejšom počuvání vonku bude o vás počuť celá dedina..
- Škoda že sa nedá kúpiť už druhý...
Mám viacej malých reproduktorov , ktoré dobre hrajú nízke frekvencie , ale aj tak stále platí pravidlo : objem nenahradíš , ak je možné - 15" je minimum , keď chcete počúvať kvalitne v celom rozsahu a pri tichom počúvaní to je platí dvojnásobne.
- Hraje dle očekávání
- Idealni rozmery do mensiho auta
- Udělá slusnej bordel
- Chybí připojovací kabely, nutno je dokoupit
- Místo pásku na pridelani bych uvital suchý oboustrany zip
- spousta veci skladem
Na normální poslech dobrý.A kabely jsou všechny k tomu.Tak stačí jen zapojit.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »