Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
- kompaktní rozměr
- Přes malé rozměry výborný zvukový projev.
- Hraje dle očekavani
- Male rozměry
- Dostatečný výkon
- Oproti odpadu od sencor je Blaupunkt značka
Měl jsem před tím sencor ultimate který byl o polovinu silnější v parametrech a měl i vetsi repro, ale se značkou Blaupunkt se to neda srovnat. Blaupunkt hraje cisteji a s výraznějším zvukem a plností basů. Mohu doporučit jednu věc. Nekoukejte na velikost ale na kvalitu ktera ze skrývá pod značkou.
Výrazné vylepšení oproti továrnímu HiFi
- Kvalitní subwoofer.
- Vše potřebné k instalaci v balení produktu.
- Praktické, lehko instalovatelné kabelové ovládání.
- Do combíku by mohl hlavní napájecí kabel trochu delší, ale vyšel i když jen tak tak.
Pokud máte velké místo ve voze, mohu tento kousek jen doporučit. Balení obsahuje vše potřebné k instalaci, i když napájecí kabel by mohl být trochu delší u velkého combi vyšel jen tak tak, ani mm nazmar.
- Úžasný zvuk
- Manžel je velmi spokojen ,budu ještě dokupovat další věci
- zatím nevím,mam ho chvilku
zatím nevím,mam ho chvilku
znatelné zlepšení basů
- Design, aktivní, konstrukce
- Slabý
Nemohu se pokládat za zkušeného hudebníka. Tento subwoofer mám cca dva roky. Před tímto jsem měl Sencor SCS Wa 1203 ultimate(600w max/300w RMS výkon). Chtěl jsem něco silnějšího s hutnějšími basy, tak jsem koupil tento od Auny. Jediné co jsem se dopátral na internetu, že max. výkon má 2100w, ale nedá se zjistit výkon RMS(ani na krabici, v manuálu, prostě jsem se nedopátral). Mohu říct, že po dvou letech kvalitou zpracování není nejhorší, ale rozhodně výkonu moc nepobral. Z auta něco slyšet je, to říct nemohu, ale podle čistě mého názoru na Sencor vyšší výkon a hutnější basy a plus je levnější. Takže tento subwoofer od Auny mohu doporučit pouze těm, co chtějí aby slyšeli basy, ale ti co chtějí výkon musejí hledat jinde.
- velmi masivni zvuk suprove provedeni a tahle znacka proste nezklame
Suppper
JBL splnil očekávání.
- Vejde se snad všude ☺️
- Pokud potřebujete jemné dokreslit basové pásmo a nechcete tahat kabely až od autobaterie, tak je ideální.
- Občas je potřeba upravit hlasitost, protože nemá moc výkonové rezervy a snadno se při vyšších hlasitostech přebudí. Třeba když člověk přepne playlist z klidných balad na techno... :-)
Výkonově sice žádný "predátor" ale pro běžný poslech příjemně doplnil chybějící basy. Nízké kmitočty jsou teď opravdu cítit a cestující na zadních sedadlech po něm přitom nebudou šlapat, protože je tak maličký... Na můj vkus ale bude potřeba ještě jeden kousek pod sedačku spolujezdce, protože basu není nikdy dost :-)
- prcek, co rozezní celé auto, sousedi ví ,když jedu domů, nevidí ,ale slyší
Luxusní provedení
zvuk a kvalita zpracování
- Vše v pořádku, spokojenost.
- Kvalitní značka, perfektní zpracování
- Cenově dostupnější model
- 60mm kmitací cívka
- 93dB citlivost, podstatně vyšší než konkurence
Za rozumnou cenu, hodně kvalitní a dobrý subwoofer, jak pro použití v domácnosti, tak v automobilu. A při použití dvou těchto subwooferů, naprosto dostačující výkon a skvělý bass.
- Rozměry
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »