Nejnovější recenze ze sekce Subwoofery do auta
Hraje čistě a je za nízkou cenu
Jsem spokojen
- Rychlá instalace
- Nezabírá moc místa
- Neskutečná nálož pěkně dávkovaného basu a výkonu na tak málou krabičku.
- nečekal jsem že tak malý subwoofer bude mít takový výkon, za málo peněz dost muziky
- není
Na tu cenu a výkon hraje velmi dobře, ideální na běžný poslech, ovšem jde z něj dostat mnohem víc poladěním zesíku.
Pěkně basy , široké nastavení , moc pěkně hraje. Za málo peněz hodně muziky
- Bomba zvuk
- Miluji po ránu pouštět si do palice tuc, tuc,tuc,bum,bum,bum a bác proto poslouchám tekno a hardcore subwoofer je důležitým faktorem u tohoto žánru gladen sqx 10 splňuje zatím mé požadavky.
- jednoduché zapojení, skvělý zvuk, krásně zhutní basy, v kufru moc nepřekáží
- nutnost dokoupit kabely
dobrý poměr cena výkon
- Velmi dobrý woofer
- Je vhodný do otevřené ozvučnice typu Bass reflex nebo štěrbina s vybuzením na 300w RMS zesilovač potom udělá v autě velmi dobrý basový podkres.Mám v ho v Nissan Qashqai a je to super
Je lepší do otevřené ozvučnice typu Bass reflex nebo štěrbina
- Neuvěřitelný poměr cena/kvalita
Za tuto cenu super!
- Opravdu až překvapivě funguje jako free air. Zřejmě nejlepší co jsem u tohoto rozměru v použití instalace free air vůbec kdy slyšel.
- design
- svojí velikostí přesně pasoval do továrního otvoru . Je asi o 5mm menší než ostatní repro v kategorii 200mm
- Super výkon
- Hezký design
- Hraje luxusně
- Kvalitní zpracování
OK
- Výkon
- Velikost
Subáč mám v ovci a jedu cca na 30% - nevím co by se stalo s oknama, kdybych to ohulil naplno a ještě přidal bass boost. Je to celkem velký, takže bych nedoporučoval pro někoho kdo má často plný kufr.
- Kvalita za tu cenu.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »